Vår Återbetalningspolicy

Välkommen till FRITIDS STUGAN, din destination för avkoppling och njutning av naturen. Vi strävar efter att erbjuda enastående service och produkter som överträffar dina förväntningar. För att säkerställa en smidig och rättvis upplevelse för våra kunder har vi utvecklat vår återbetalningspolicy som beskrivs nedan.

  1. Återbetalningspolicy: Vi förstår att det kan uppstå situationer där du behöver göra ändringar eller avbryta din bokning. Därför strävar vi efter att erbjuda flexibla alternativ för våra kunder.

  2. Avbokning och återbetalning: Om du behöver avboka din bokning, vänligen kontakta oss så snart som möjligt för att informera oss om din begäran. Vi kommer att göra vårt bästa för att tillgodose dina behov enligt följande:

    • För avbokningar som görs 7 antal dagar före din planerade ankomstdatum, kommer vi att erbjuda en fullständig återbetalning av din betalning.
    • För avbokningar som görs inom 7 antal dagar före din planerade ankomstdatum, kan en administrativ avgift komma att tillämpas.
    • Vid avbokningar på själva ankomstdagen eller om du inte dyker upp, kommer ingen återbetalning att erbjudas.
  3. Ändringar och ombokningar: Vi förstår att planer kan ändras, och vi är här för att hjälpa dig. Om du behöver göra ändringar i din bokning, vänligen kontakta oss så snart som möjligt så att vi kan assistera dig med att hitta en lämplig lösning.

  4. Kontakta oss: För att avboka eller göra ändringar i din bokning, vänligen kontakta vår kundtjänst på [kontaktinformation]. Vi finns här för att hjälpa till och svara på alla dina frågor.

Vi tackar dig för att du valt FRITIDS STUGAN för din vistelse och ser fram emot att välkomna dig till en minnesvärd upplevelse i naturen.