KÖPINFORMATION

KÖPVILLKOR

Försäljning

Förfrågningar, beställningar och köp kan göras både via formuläret, mail info@fritidsstugan.se och på telefon 0510 - 590 441.

Alla våra produkter finns i Lidköping, men vi erbjuder även hemleverans. Kontakta oss för mer information gällande frakter.

Vi har öppet måndag-torsdag 10:00-17:00 och fredag 10:00-15:00.

 

 

KÖPVILLKOR

Betalning

Betalning av beställda varor sker mot faktura, efter sedvanlig kreditprövning.

Betalningsvillkor lagerprodukter: Faktura 10 dagar efter leverans.

Betalningsvillkor beställningsprodukter: Handpenning 10%, resten faktura 10 dagar efter leverans.

I samarbete med Santander Consumer Bank erbjuder vi delbetalning upp till   100.000 kr i kredit. Där kan ni välja räntefritt i upp till 4, 12 eller 24 månader, eller med en fast månadskostnad i 72 månader.

KÖPVILLKOR

Leverans

Vi kan leverera dina beställda varor direkt till önskad leveransadress. Viktigt att vägen framtill lossningsplatsen är farbar för en lastbil. Kund behöver vara tillgänglig och behjälplig vid lossning av varorna, eller tillhandahålla hjälpmedel (lastare) för lossning.

Vi kan även leverera produkterna till en av våra terminaler där kunden kan hämta upp sin beställning själv. På terminalen lastas varorna på med truck. Se våra leveransvillkor för priser och upplägg.

Bygglov & lagar

Läs om bygglov och lagar via länkarnAN.

FRITIDSSTUGAN

Varför välja oss

SVENSK TILLVERKNING

Svensk tillverkning av stugor är bra på grund av dess höga kvalitet, hållbarhet och tradition av skickligt hantverk, vilket stöder både den inhemska ekonomin och bevarandet av svenska tillverkningstraditioner.

GARANTI

Vi utlämnar alltid garantier vid köp från Fritidsstugan. Vi försäkrar att kunden får sina varor hela och värdesätter kundnöjdhet i form av lätt tillgänglighet och förmånliga garantier.

BYGG DIN EGNA STUGA

Var med och bygg din egna stuga med oss eller lämna in en egen ritad stuga om så önskas bygga efter ritning. Pris är varierande men vi utgår efter ritning till punkt och pricka.