OM FRITIDSSTUGAN

FRITIDSSTUGAN

Fritidsstugan / Grästorpstugan

I en vacker miljö vid havet, i skogsbrynets grönska eller hemma på din egen tomt – vi har alla vår egen favoritplats för vår drömstuga. Och du som letar

sommarhus, snickarbod, ateljé, redskapsbod, ett extrarum till tonåringen eller något annat i stugrelaterat hittar det du söker hos oss på Grästorpstugan.

Wester Byggträ AB, som står bakom Grästorpstugan, är ett familjeföretag som varit med i branschen ända sedan 1973. Hemvisten för företaget är Flakeberg, beläget strax öster om Grästorp i hjärtat av Västergötland. Med lång erfarenhet och rätt fokus på kärnverksamheten har vi stor kunskap om vad som skiljer en bra stuga från en medelmåttig.

Vi älskar det traditionella hantverket. Därför har vi satsat på egen produktion där endast kvalitetsvirke används. 

Tack vare de färdiga väggsektionerna med stående panel har stugorna ett stilrent utseende och de färdigkapade delarna gör dem enkla att montera för självbyggaren. Vi kompromissar inte med någonting kvalitetsmässigt, men trots det strävar vi hela tiden efter att hålla nere priserna.

Ta dig tid att bläddra i katalogen och låt dig inspireras. Vilken av våra stugor, förråd, lusthus och lekstugor passar dig och dina behov bäst? Och du, vill du se våra stugor uppbyggda i verkliga miljöer är du varmt välkommen att besöka oss.

Vi älskar det traditionella hantverket. Därför har vi satsat på egen produktion där endast kvalitetsvirke används. Tack vare de färdiga väggsektionerna med stående panel har stugorna ett stilrent utseende och de färdigkapade delarna gör dem enkla att montera för självbyggaren. Vi kompromissar inte med någonting kvalitetsmässigt, men trots det strävar vi hela tiden efter att hålla prisvärd kvalité.

FRITIDSSTUGAN

Våra utställningar

Vi finns i Lidköping som ligger sydöstra del av Vänern. För närvarande så visar vi Fritidsstugan 40 på vår adress Skogvaktarevägen 13 i Lidköping. Här finner ni också våra säljare där ni kan få en personlig kontakt. Kontoret har öppet måndag-torsdag 10:00-17:00 och fredagar 10:00-15:00.